Ingen bra morgon

Klockan 10.10 kom jag in på kontoret 1.5 timma senare än vanligt. Åh nej jag missade inte tåget, tåget var försenat 1 hel timma.. Inte nog med det så när vi väl satte oss på tåget och började rulla neråt så är tåget bakom så nära inpå att de bestämmer sig för att ställa in mitt tåg. Så vi fick snällt hoppa av i Helsingborg och invänta nästa tåg.. 
Dessutom missade jag då även min frukost så jag fick kila in på ett äckligt fik vid stationen och panikköpa en macka innan min buss kom. En torr fralla med konstigt smör (gissar margarin) äcklig ost och en gammal tomatskiva som blivit mjölig och vattnig för endas 45kr (!!!!!), vilket kap. 
Inte min morgon om jag säger så.. 
Nu ska jag jobba sedan ta tåget hem med hopp om noll förseningar för då spricker mitt tidsschema totalt.. För när jag kommer hem får jag cykla i racer fart, slänga mig i bilen och köra till stallet för att fixa där och ha insläpp. Sedan ska jag hem och då i samma veva kommer Dessan och så ska vi äta middag :) Gissar på fisksoppa och vitlöksbröd. Till efterrätt blir det jordgubbar och glass <3 
Ikväll kommer min Alf hem och sover hos mig! Älskar att han har fått flänga till Halmstad varje kväll för att sova hos mig. Lite synd om honom att det inte fanns några rum lediga i Göteborg men då får ju jag ha honom så jag är nöjd. 
 
 
 
Kram Kajsa