"hälsosammare liv"

Mitt nyårslöfte att "bli hälsosammare" fallerade totalt veckan innan vi skulle till Cypern och sen har jag inte tagit upp det igen. Men nu kände jag efter festivalen att det faktiskt är dags att göra något åt saken. 
 
Att äta bra söndag-torsdag är ett måste.
Vilket betyder på vardagarna:
- inga nybakade frallor på morgonen, nej då får jag äta knäckebröd med keso och avokado/knäckebröd med ägg, eller smoothie/chiapuddig. På söndagen får det bli bananpannkaka med "noll kalorier" sirap eller likande :)
- röra på mig varje dag, vilket jag iof redan gör men det är standard. 
- äta nyttiga luncher - typ sallader eller soppa. 
- mellanmål får vara banan eller nötter. 
- Äta vanliga middagar men inte så stor potion med mycket sallad och försöka byta ut ingredienserna till mindre fetthalt, bönpasta istället för vanlig ovs. Men det är inte så lätt när man bor hos päronen men jag ska försöka. Annars blir det bara en mindre potion :) På söndagen blir det en vanlig potion vanlig mat - planen är ju att jag faktiskt ska gymma på söndagen också så då är det okej :)
 
På fredagar - får jag äta fralla, men ska försöka äta bra mat på lunchen för att sedan på em unna mig en glass eller kakan på fredagsfikan. På kvällen får jag äta vad jag vill!! Här ska jag ju gymma också.
På lördagen är det samma sak där - får äta pannkaksfrukost, vad jag vill till lunch och till middag :) Ja åh här ska jag gymma också. 
 
Nu när jag har häst har jag gett upp joggingen men sen kommer jag implementera det igen när jag får mer tid på vardagarna :)
 
5 langos senare 
 
Kram Kajsa