Gårdagens pass

Haldor var så fin igår, och det var så in i bomben roligt!
Vi red ett dreyssrpass där jag verkligen försökte anamma tipsen jag fick förra veckan av Åsa åh så enkelt det blev :) Nu gick det ju inte lika bra som när jag har en tränare som hojtar till så fort jag flyter iväg lite med någon kroppsdel utan nu fick jag ju fånga upp det själv så det hann ju gå lite för långt innan jag märkte något. Men gud så fin han var, duktiga duktiga killen <3 
Han är så uppmärksam på mina rörelser så håller jag bara min kropp i styr så går han som en klocka! 
I skritten jobbade jag mycket med att flytta bakdelen i varje hörn, gjorde en liten fyrkant på ena kortsidan så det inte skulle gå så långt mellan hörnen. Så höll alltså honom rakställd. Sedan gick jag över till att rida tempoväxlingar i skritt varvat med öppnor för att få under bakdelen. 
I traven gjorde jag samma sak - öppnor och skänkelvikningar, tempoväxlingar och flytta bakdelen i hörnorna. 
I galoppen var det samma tänk - öppnor, tempoväxlingar, förvänd galopp och mycket övergångar från galopp till skritt och tvärt om. 
Han ska inte hasta fram utan han ska hela tiden jobbas i tempon som inte är hans vilotempo åh i Haldors fall ska han gå snäppet långsammare men fortfarande lika kvick än hans normaltempo - allt för att han ska hitta sin fina takt och förstärka den :) Nä det var riktigt roligt.
 
Nu idag har jag galet med träningsvärk dock, men det bevisar ju att vi fick till en hejdundrandes pass! Heja oss <3
 
 
Kram Kajsa