Min kiropraktor

Vill ni ha ett kiropraktor tips och bor i närheten Halmstad - boka då tid hos Wennerholms kiropraktik som håller hus på Söderkliniken.
Jag har gått hos Greger flera år pga en gammal skada och han är otroligt duktig på det han gör! Han är kunnig och förklarar det han ska göra och varför han gör det, han är ger en små saker man ska tänka på i vardagen men inga långa träningsscheman - om man inte vill ha det för då skickar han gärna över övningar. Han vill ha en dialog med sina patienter så oftast om det inte sitter riktigt hårt brukar man inte boka en ny tid utan man hörs av och bestämmer då hur man ska gå vidare. Åh eftersom han har varit en gammal militär så har han styrkan till att knäcka till ens rygg utan att det blir en stor grej utan han gör det väldigt lugnt och metodiskt.
Detta upplägg passar mig perfekt eftersom att jag inte vill lägga en massa pengar i onödan, jag vill inte heller ha långa scheman jag måste följa varje dag, jag vill bara komma dit få det fixat och känna efteråt att man mår riktigt bra. 
Jag har varit hos andra kiropraktorer innan och jag har aldrig blivit så bra bemött, omhändertagen och fått allt i ryggen att släppa så bra som hos Wennerholms kiropraktik. 
Jag har såklart tipsat andra att gå dit och dom som har gjort det har varit riktigt nöjda dom med. Så mitt tips till er är att gå in på Söderklinikens hemsida och leta reda på Wennerholms kiropraktiks nr och ringa åh boka en tid. Kram Kajsa