Jag ser ljuset

Jag har 2.5 riktigt tuffa månader framför mig, jag gissar även på att nästkommande 2,5månader kommer även dom vara tuffa och inte minst sista månaden, när slutet är så nära men ändå 50 sidor bort. 
\n
Jag har helt enkelt 6 månader framför mig som kommer kräva en ordentlig kraftansträngning! 
\n
 
\n
På dessa 2.5 månader kommer jag läsa 2 kurser och vid sidan om kommer jag plugga en tredje kurs förhand, så 3 tentor.. Bara ordet skrämmer mig lite men jag måste tänka framåt - ja det kommer bli tufft, ja jag kommer få plugga varje ledig stund, ja jag kommer önska att jag aldrig gett mig in på det här MEN det är bara 6 månader kvar - 3 tentor kvar i mitt liv om jag nu väljer det! Jag måste klara det för jag ska gå ut ur klassrummet för sista gången den 20 juni, och jag ska vara klar och nöjd. Punkt slut. 
\n
Det är vad jag måste tänka på en grå februaridag när plugget är staplat på hög - då ska jag tänka på den varma sommardagen jag faktiskt kan säga att jag har tagit examen. 
\n
Som mitt nyårsöfte lyder så ska jag även plugga kontinuerligt för att inte få för mycket i slutet på varje kurs, varje kväll ska jag läsa igenom frågorna och svaren så att jag om 3 veckor kan tentan som ett rinnande vatten! Det är mitt mål och min plan och till och med min dröm.
\n
 
\n
\n
\n
\n
Studenten! Kanske man kan likna det med en examen? <3
\n
\n
\n
 
\n
Kram Kajsa
\n