Göra vad jag vill

Har klurat på det här inlägget sedan igår och jag har fortfarande ingen aning om hur jag ska börja eller avsluta. Men vi kör väl så får vi se vad vi hamnar :)
 
- om ca 5 månader tar jag examen, då börjar mitt nya liv - mitt riktiga liv! Känns helt suralistiskt och jag får lite smått andnöd varje gång det går upp för mig att så är fallet. Inte för att jag blir skrämd utan för att jag känner sån frihet, nu har man fått gå i en tunnel sedan gymnasiet slutade, visst det har funnits vägval där också men det har alltid varit något som håller en tillbaks. Man kan inte sväva ut hur som helst eftersom jag inte har någon utbildning att luta mig mot och jag har ju även 2 djur att ha ansvar över så lite realistisk har man fått vara. 
Men nu, nu ser man ljuset i tunneln och om 5 månader är man fri. Fri att få göra vad man vill! 
Ja det vill säga fram tills i fredags har jag känt en total frihet till tiden efter examen - nu har jag bara magknip. 
Jag vet inte alls med vad jag vill jobba med och vart, det är tusen vägval och jag måste välja ett, NU. Jag måste kämpa för de vägvalet tills jag får det, men hur man kan kämpa för något som man inte är säker på? 
Sedan ska jag passa in de vägvalet så det passar med mitt liv med Alfie. 
 
Usch och fy och blä vad det känns just nu - men jag är förberedd på detta, jag vet ju att min vår kommer att se ut exakt såhär - magknip följt av panikplugg, följt av ångestgråt i duschen. Det kommer vara många tuffa val i vår och det vet jag om, nu ska jag bara tackla dom rätt så utgången blir bra :) 
I sensommar och höst kan jag få pusta ut. 
 
 
Kram Kajsa