Fantastisk helg

Den här helgen var precis det jag behövde! Jag har skrattat och ätit konstant kan jag tycka :) 
Fredagen har jag ju redan berättat om i ett tidigare inlägg så jag kan fortsätta på lördagen - efter vår pannkaksfrukost promenerade vi in till stan där vi bara strosade omkring och tittade runt i affärer. Vid lunchtid mötte vi upp vår moster för en lunch på Gustav Adolfs torg, 
- Epicure heter restaurangen som var italiensk och trots att de är med i "the white guide" så var det inget vidare. Jag och Max tog pasta och trots att det stod "hemmagjord pasta" kan jag slå vad om att det inte var det, pastasåsen var rinning och helt och hållet smaklös. Det skulle vara svamp och tryffelsås men det kanske var allt som allt 2 hela svampar i som de tärnat väl och tryffeln var en billig tryffelolja bara. Vår moster tog musslorna och samma sak där - en massa skal som inte hade något i sig och det var även flera musslor som hon fick spotta ut för de var sega och okokta. Dessutom var personalen otrevlig och stressade så vi fick säga till flera gånger om när vi ville något... Verligen inget ställe jag går tillbaks till! 
Hur som haver så vandrade vi hemåt igen efter lunchen för att vila en stund och göra oss iordning inför kvällen! 
Vi hade bokat bord på kända Elysée för en fondue kväll, det är ju min och Max favorit och vi försöker äta det så fort vi får chansen :) Åh maten var guddomlig, alla såserna var perfekta, pommesen var nog en av det bättre jag ätit och köttet var mört och fint, man fick även vitlöksbröd och tillgång till en enorm salladsbuffé. Så med maten var vi så nöjda man kan bli, sen hade vi servicen. Först och främst hade de nog glömt bort vår bokning för vi fick först vänta i entren i typ 10 minuter efter att hovmästaren tittat i sina papper länge och sedan med nervös blick säger att bordet inte var klart än. När vi väl fick bordet så stod det jättenära två andra tjejers bord mitt i en gång så varje gång någon av personalen skulle gå ut från köket fick de liksom tränga sig förbi Max. Åh igen bad om ursäkt utan de stressade bara helt galet vidare. Tjejerna som satt jämte oss var jätte upprörda för de hade vårt bord också att ställa mat på men när vi skulle ha vårt bord blev deras mat utskickad. Vi fick inte heller plats med vår mat så vi fick börja ställa på deras bord för att få plats. Tjejerna gick sedan så då fick vi fråga personalen om de inte kunde flytta oss till deras bord så vi kom ifrån gången, vilket vi med lite möda fick. Efter all denna tumult var det lugnt igen och vi kunde njuta av maten, dock är jag besiken att vi eller tjejerna fick någon kompensation... Inte riktigt okej. Men vi kan ju hoppas på att det bara var en dålig kväll där de fick personalbrist - för jag ska definitivt gå tillbaks för maten var som sagt helt magisk!!
 
Efter det gick vi bort till Brewdog, en riktigt nice pub som serverar mikrobryggeriöl samt deras egna öl. Där mötte vi vår moster man för några öl och en timmas suffleboard. Riktigt roligt var det, tips!
Sedan promenerade vi sakta hem genom stan. 
 
Som sagt en perfekt helg som avslutade med Alfs hemmagjorda lasange och några avsnitt av Breaking bad i soffan i Hishult <3 
 
 
 
 
Kram Kajsa