Min kiropraktor

Vill ni ha ett kiropraktor tips och bor i närheten Halmstad - boka då tid hos Wennerholms kiropraktik som håller hus på Söderkliniken.
Jag har gått hos Greger flera år pga en gammal skada och han är otroligt duktig på det han gör! Han är kunnig och förklarar det han ska göra och varför han gör det, han är ger en små saker man ska tänka på i vardagen men inga långa träningsscheman - om man inte vill ha det för då skickar han gärna över övningar. Han vill ha en dialog med sina patienter så oftast om det inte sitter riktigt hårt brukar man inte boka en ny tid utan man hörs av och bestämmer då hur man ska gå vidare. Åh eftersom han har varit en gammal militär så har han styrkan till att knäcka till ens rygg utan att det blir en stor grej utan han gör det väldigt lugnt och metodiskt.
Detta upplägg passar mig perfekt eftersom att jag inte vill lägga en massa pengar i onödan, jag vill inte heller ha långa scheman jag måste följa varje dag, jag vill bara komma dit få det fixat och känna efteråt att man mår riktigt bra. 
Jag har varit hos andra kiropraktorer innan och jag har aldrig blivit så bra bemött, omhändertagen och fått allt i ryggen att släppa så bra som hos Wennerholms kiropraktik. 
Jag har såklart tipsat andra att gå dit och dom som har gjort det har varit riktigt nöjda dom med. Så mitt tips till er är att gå in på Söderklinikens hemsida och leta reda på Wennerholms kiropraktiks nr och ringa åh boka en tid. Kram Kajsa 

Min dag

Sitter och pluggar lite, kände att det är inte fel att ha gått igenom det vi gått igenom i skolan de senaste veckorna - allt för att underlätta inför kommande tentor.
Ska alldeles strax stänga datorn och börja göra iordning lägenheten, packa inför min vecka i Växjö och göra iordning mig själv :) Ska till Halmstad en sväng innan jag åker till Växjö för ett efterlängtat besök hos min kiropraktor. Jag har ju haft riktigt ont de senaste veckorna så ska bli skönt åh bli av med det :)
Ikväll ska jag bara mysa med Lus och titta på Mandelmann på tvn. Ska även prova på ett nytt recept av spagetti köttfärssås!Kram Kajsa 

Vad är nyttigt?

Efter en hel helg av syndande (vilket man absolut måste få gra när man åker och hälsar på någon!). Så måste jag ta tag i mitt liv.. 
  • röra på mig varannan dag 
  • äta nyttigt!
Punkt ett har jag inga problem med, där är ju målet att endast röra på mig så det löser jag ju ut. Men sen har vi ju punkt två.. Den är svårare för jag har aldrig ätit nyttigt, eftersom jag inte behövt det. Vilket då har resulterat i att jag inte har någon aning om vad som är nyttigt och inte, vilket i sin tur resulterar i att jag inte har någon aning om vad man ska laga för mat.. Så just nu går mycket hjärnverksamhet åt att klurat ut vad man kan äta för nyttig mat! Det är svårt det där för Alf som gymmar minst en gång per dag behöver ju bra mat med kolhydrater så kroppen ska orka, jag åh andra sidan behöver kolhydratfattig mat eftersom jag inte rör på mig på samma sätt! 
Nä jag får väl fortsätta klura och se om jag kommer fram till något vettigt..
 
 
Kram Kajsa
 
Visa fler inlägg