Min vecka i Växjö

Har hunnit med en hel del i veckan här i Växjö må jag säga! 
I tisdags lagade jag en otroligt äcklig spagetti pumpa så äcklig så jag fick slänga skiten och ställa mig åh laga vanliga makaroner till min qornfärssås..
I onsdags var jag otroligt hurtig - i 2gradigt väder, snöblandat regn OCH blåst gav sig jag och Lus ut på en joggingtur i skogen. Jag som efter min senaste runda hade mycket självförtroende kom genast ner på marken igen efter denna tur... Höll på att flåsa ihjäl mig, benen värkte, lungorna och halsen värkte och jag hade noll ork. Så resultatet blev att jag tvingade runt mig runt 2km slingan innan jag gick tillbaks till bilen - till mitt försvar är den 1km uppförsbacke, 500m nedförsbacke och 500 planmark så den är rätt tuff. Men ändå, 2ynka km. Lus var nöjd iaf - att få helt fritt springa rundor och sedan få avsluta innan han blev trött :) 
Torsdags - ja anledning till den dåliga turen dagen innan var ju att jag håller på att bli sjuk, hade nog till åh med feber på lektionen.. Men jag trotsade den smygande förkylningen och gick ut och åt med bästa Matilda (inte hon jag bor med utan den andre) vilket ställe, vilken mat och vilket sällskap ❤️ supermysig kväll verkligen! Sedan kom jag hem till min andra Matilda och hennes roliga vän Hanna som underhöll mig tills jag stupade i säng. 
Åh idag är det ju fredag!! Lycka. Planen för idag är att vara i skolan tills vårt utkast för grupparbetet är klar åh känner jag vår grupp rätt kommer vi lämna salen sist med råge... Sen blir det nog en fika med en klasskompis innan jag och Lus beger oss hemåt till Alf och vår tacokväll :) bra avslut minst sagt! 
Kram Kajsa