Min torsdag

Hejsan alla fina ❤️
Vaknade upp helt utvilad idag, kommer inte ihåg när det sist hände! Jag sover ju alltid gott men brukar vakna på natten några gånger och speciellt här i Växjö. Jag och Lus också för den delen är vana vid att sova i en 1.80 säng - här sover vi i en 80 säng så att vända på sig med en hund som ligger i vägen är ett projekt. Men inte inatt inte - gud jag somnade så fort jag la huvudet på kudden och vaknade utvilad och lycklig när klockan ringde :) Underbart. 
Idag är det torsdag och jag sitter i skolan som vanligt denna dag - vi har närmat oss slutet på vårt grupparbete så idag finslipar vi allt inför vår redovisning imorgon :)
I eftermiddag när vi slutat här ska jag ta med hundarna på en långgrunda i all snö, helt magiskt fint är det. Efter det ska jag göra iordning mig lite och åka bort till Matilda och Ottos nya lägenhet för rundvandring och middag. Älskar det! 
Älskar att dessa två nu är en fin del av min vardag här uppe i Växjö, synd att min tid här snart är slut för gud vad kul vi har det.. Kram Kajsa