Min fina häst

Ville bara ge er en liten update om Haldor :) Den här bloggen ska ju egentligen handla om honom, ja han är ju till och med min header - så det känns ärligt lite konstigt att så få inlägg handlar just om Mr H..
Men det är ju så det är när han är utlånad och mitt liv går i 120! Jag vill ju inte vara den tjatiga jobbiga ägaren (har råkat ut för såna och dom är inte roliga..) så vi kanske hörs en gång i veckan och checkar av lite ibland kan det faktiskt gå längre - men jag får alltid någon snapp i veckan på honom så jag vet att han lever och har det bra.

Men nu tänkte jag att det var ett tag sedan så vi kör en liten update :)
Haldor och Elvira kör på för fullt med tömkörningen vilket jag är evigt tacksam för och igår fick jag se en film på honom och herregud så fin han är! När hon tömkör kommer hon ju åt bakdelen på ett helt annat sätt vilket gör att han verkligen jobbar igenom kroppen. Detta jobb är så nyttigt för en stor, långsam man som Haldor så det kommer jag försöka fortsätta göra när jag får tillbaks han :)
Sadelproblemet är ju löst men efter att padden med dubbla inlägg kom på blev sadelgjorden för liten så efter lite letande hittade hon en sadelförlängare så nuuuu är det problemet ur världen!
Idag ska allt provas så vi håller tummarna för att allt har löst sig och att Haldor är fin. 

Han har blivit riktigt snygg i kroppen nu måste jag säga ❤️

Kram Kajsa