Hitachi

Igår åkte jag hem till Clara och Hugos gård för att fixa där medan dom var på GHS. Jag fick egentligen rida alla hästar om jag ville men Hitachi var viktigast att bli motionerad så han prioriteras. Jag som var bakis som bara den orkade bara rida honom tyvärr men väldigt roligt var det!
Gud vad jag märkte att jag tappat balansen totalt nu när jag inte rider så regelbundet. Som tur var satt annat kvar men just balansen var svår - jag hade liksom svårt att hänga med i svängarna, när han lyssnade för mycket på en halvhalt tex så var jag inte tillräckligt snabb för att hänga med i kroppen utan jag föll framåt.
Det hjälpte ju inte att det var svinkallt, sol och att han vilat i 2dagar.. Så vi for runt lite om man säger så! Men kul var det :)
Jag joggade ju bara honom eftersom jag inte rider honom regelbundet men han skötte sig fin fint! Skritten och framförallt traven var superfin, även galoppen var bra men där var han för pigg för att påverkas tyvärr. Kul när man följt en häst från dag ett och hoppat upp lite då och då och ridit för att då uppleva hans utveckling :) Snygg är han också ❤️ 

Kram Kajsa