Haldor

Här kommer lite update om Haldor som enligt Elvira bara blir finare och finare! Hon har lagt ner rätt mycket tid på tömkörningen på det sista och det har minst sagt gett resultat :) som jag har sagt innan så är det sååå bra för honom, ja alla hästar för den delen men eftersom Haldor är så stor sår det svårt som ryttare att få honom att ärligt jobba med hela kroppen - vilket man får med tömkörningen! Dessutom är det alltid bra att få tränas utan ryttare på ryggen :)
Igår hade de tömkört och han hade varit så fin att de börjat öva på raktspår och även fått honom att börja trampa lite, en lärare hade varit med och guidat dom och även varit med och gått bakom med en pisk. Så in i bomben kul att höra! Sedan la hon ut en film och bild på Instagram och ja jag håller helt med - herregud vilken häst, han är så fin ❤️
Nu har även Elvira fixat så hon ska träna en dressyrträning i veckan för en duktig tränare nu när hon inte kommer få träningen från skolan eftersom hon ska ut på praktik! Så trots praktik kommer de kunna hålla igång bra :) När sen praktiken är över är det vår och planen är då att starta lite tävlingar - bra upplägg kan jag tycka! 

Alltså ser ni min häst? Så galet fin han är i hullet, musklerna och pälsen?!? ❤️

Kram Kajsa 

#1 - - Josefin Nilsson:

Åh vad fin! :)