21 februari 2018

On my way to Växjö

Kajsa

God morgon vänner! Sitter här i bilen och ska alldeles strax köra mot Växjö. Har lektioner hela dagen fram till fyra och sen ska jag hem och gosa ner mig i soffan med hundarna! Missade Mandelmanns igår så ska titta på det idag tänkte jag :)
Annars är planen = med noll, ska försöka plugga lite till ikväll och sedan ska jag slappa. Sprang en runda igår med Emma och ska springa imorgon så det blir super med en gosdag.
Vi hörs under dagen ❤️Kram Kajsa 

20 februari 2018

Listor

Kajsa

Jag måste bara tipsa om att skriva listor! Helt och hållet underbart att få ner allt man tänker på under dagen för att sedan gå in och kryssa det när man är klar med det :)
Min hjärna går konstant - alltid är det något jag går och funderar på/ drömmer om/ kommer på som jag måste göra åh ofta så tänker jag att jag ska komma ihåg det men innan den minuten är över så är det väck! Därför försöker jag nu skriva ner ALLT i olika listor för att komma ihåg det vilket funkar än så länge super :)
Jag har laddat ner en enkel app som jag då skriver allt i - tänkte först skriva allt i kalendern men så kände jag att där vill jag bara skriva ner saker jag har inplanerat inte en massa komihåg grejer.
Bara ett tips till alla er som är som jag - tusen bollar i luften och till råga på allt är väldigt tankspridd.. :)

Några av alla mina listor ❤️

Kram Kajsa 

20 februari 2018

Laddat batterierna

Kajsa

Åh vilken mysig kväll jag och Dessan hade igårkväll - hon inspirerar mig så oerhört så inte nog med att jag skrattar så jag gråter varje gång vi ses utan jag går alltid därifrån fylld av inspiration och utvecklingslust! ❤️
Sedan kom jag hem lagom till att Lus kom hem från sitt äventyr - han hade spenderat kvällen på gården hos underbara Claras familj! Så han hade busat med Billy såklart men även gosat i olika knän, som jag gissar att han saknat ordentligt :) fin familj det där!
Inte nog med det så gosade vi ner oss i min alldeles egna säng i ett tyst hus - himmelriket! Älskar min säng väldigt mycket så det ska bli så skönt sen när vi flyttar och byter säng till min säng ska ni veta! 

Ser ni den äpplepajen eller?!? Sååå god ❤️

Kram Kajsa