Vinst i båda klasserna

Ja ni läste rätt! Haldor och Elvira gick och vann båda sina klasser i lördags, vilka stjärnor dom är <3 
Det var ju tävling i Skultagården, Varberg och dom startade i de två första klasserna - LB:1 och LA:4 så det var en tidig morgon. Men det var det värt :)
 
LB:1 - gick mycket bättre än förra veckan, Elvira red noggrannare och Haldor var mer fokuserad även om han blev lite tom och övertolkade hennes hjälper så det blev inga mjuka övergångar. Men procenten visade 70,5 och de vann klassen med orden "välriden och pampig häst". Otroligt roligt faktiskt då detta var första starten på tävlingen som hölls utomhus :) Det enda som behvdes förbättras var då övergångarna som blev lite ryckiga men annars ett klockrent program!
 
LA:4 - Här var Haldor rätt trött men han var otorligt välriden på framridningen så han levde på det hela programmet igenom. Han gjorde alla delar galant och han fick ingen miss alls! Så himla roligt då detta var hans tredje LA och första LA:4! Men han var trött och det lös igenom på den sista medellinjen där halt rygga, trav och sedan halt blev lite jobbigt för honom. Men han var så ihop och så fokuserad så det riktigt lös om honom <3 
Han vann även denna klass på procenten 67,1 ochmed orden "pampig välriden häst där det saknades lite mer energi". Det som behöver förbättras här är ökan både i trav och galopp - vågar man satsa mer där kommer procenten också stiga :) Men annars var allt klockrent!!
 
Fina fina häst, så stolt jag är över dig <3
 
 
Kram Kajsa