Veckans tävling

På söndag ska Haldor och Elvira tävla, så kul. Som jag ser framemot det :)
De ska starta en LB:3 och en LA:3. Anledningen till två starter är för att han oftast blir lite spend och det var ett tag sedan han var ute så då tycker jag det är en bra idé att lulla runt i en LB först - där kan han få se banan och det krävs inte så mycket av honom för att ta sig runt med bra procent, jag vill helt enkelt ge honom en bra upplevelse. Då kan i LA som är en viktigare klass koncentrera sig på Elvira och fokusera på sin uppgift :) 
Det finns tre saker som är skönt med tävlingen på söndag:
  1. Dom kommer att starta på eftermiddagen, vilket resulterar i sovmorgon för mig åh Elvira och hagtid för Haldor. Perfekt!!
  2. Som det ser ut nu kommer det vara 16 grader, moln och på eftermiddagen regn - bättre väder att starta två klasser i finns nog inte :) Det ger oss bra förutsättningar för att hålla Haldor pigg och glad :)
  3. Om det nu blir regn och kanske blåst är det riktigt bra att tävlingen hålls i ett ridhus. 
Nä det ska bli riktigt roligt det här så nu hoppas jag att Haldor inte trasslar till det.. Vi ska försöka ge honom så bra förutsättningar som möjligt - vi ska inte stressa, vi ska vra i god tid så Haldor får mycket tid på sig att anpassa sig, och vi ska försöka ha så roligt som möjligt - jag ska förbereda med MASSOR av äpplen så håller han sig glad :)
 
 
 
Kram Kajsa