Tävling imorgon

Imorgon ska Elvira och Haldor tävla! Det blir en LB:1 och en LA:4 två helt olika program från förra gången men det klarar dom galant. Jag tror inte på att man ska rida samma program i evigheter och aldrig byta - det visar mest i mina ögon att equipaget inte är mångsidig, att de kanske inte är så förberedda som de ska vara. Jag tycker inte heller om equipage som inte går upp i klasserna när det är dags - det förstör mest för de andra medtävlandena som kämpar som djur inne på banan och håller en dröm om en rosett och för varje gång blir de nerslagna av ett equipage som ska gå helt andra klasser egentigen. 
Jaja det var ett litet sidospår.. 
 
Imorgon ska de som sagt tävla och det blir en tidig morgon för oss alla tyvärr.. Just nu är inte startlistorna helt klara då det just nu ser ut som de ska starta LA först vilket inte kommer på tal - de ska mjukstarta i LB som planerat. Så därav vet jag inte när starten kommer gå för dom men jag vet att det blir runt nio. 
Så Haldor ska duschas idag och sen håller vi tummarna för att han håller sig ren tills imorgon då jag ska börja knoppa vid sex.. 
 
Såhär ser den preliminära planen ut: 
04.40 - ringer klockan 
05.10 - då åker jag mot stallet
05.50 - kopplar på släp och kör fram 
06.00 - knoppar och packar 
07.00 - lasta och köra 
08.00 - anländer, tar en runda runt tävlingsplatsen och gör iordning Haldor
08.20 - Elvira hoppar upp och börjar rida
09.06 - Första start på ett ungefär 
09.15 - promenera Haldor för hand 
09.30 - Elvira hoppar upp och börjar rida 
09.55 - Andra start 
 
Trots den tidiga starten är jag riktigt taggad - ska bli så roligt att se dom igen!! <3 
 
TB till förra veckans vinst i hans andra LA någonsin <3
 
Kram Kajsa