Sambos

Det är så mycket som händer i mitt liv, som vanligt! 
Vi har ju letat lägenhet i vad som känns hundra år och ja vi har sagt nej till flera av dem pga att det inte känns rätt. Planen är att bo på ett och samma ställe i några år och då ska det kännas bra för oss båda :) 
Men läget för mig börjar krisa rätt rejält - jag har helt enkelt inte orken till att bo på två olika ställen längre. En tredjedel av alla mina saker är hos Alf, en tredjedel är hos mina päron och den sista delen är på vift, antigen i min bil eller i stallet eller är helt enkelt borttappade i alla mina rser från boende till boende. Dettar har liksom pågått i 2,5år och jag är helt slut. 
Jag vill som jag tjatat om så många gånger ha en fast punkt att utgå ifrån - så nu har vi bestämt att jag ska flytta alla mina grejer till Alf så jag kan utgå därifrån. Sedan kommer vi leta lägenhet i Halmstad men inte lika panikartat som innan, nu kommer vi flytta till stan så fort vi hittar något som känns rätt för oss och inte bara panikflytta. 
Känns så skönt att vi kommit fram till detta ska ni veta :)
Så idag är planen att åka till stallet och hämta mitt släp och sedan packa det fullt med grejer! Sängen tar jag inte riktigt än då jag kommer ha kvar hästen 1,5 vecka till i Halmstad innan han tillfälligt flyttar med till Hishult!!
 
Vi ska bli sambos på riktigt med BÅDA våra saker <3
 
Kram Kajsa