Planering v.32 2018

Måndag och nu vecka! Äntligen börjar livet så smått gå tillbaks till det "normala" igen, vardagen smyger på och helt ärligt älskar jag det. Jag känner mig trygg i det även om jag älskar sommaren och spontana dagar. Denna vecka är dock som vanligt fullt upp med trädgårdsfest och tävling i helgen, så jag har en del att se framemot :) 
 
Måndag: Jobb för att sedan åka till Hishult och hämta Lus och sedan ska jag hem till Halmstad, påvägen hem stannar jag till i stallet och tar hand om min häst! Han får nog vila idag - har inte tiden helt enkelt, men det dör han inte av - han har gått hårt i helgen och förra veckan hade han fullt upp PLUS att denna vecka kommer vara fullspackad för honom. 
 
Tisdag: Jobb för att sedan åka direkt till stallet då Haldor ska gås igenom av Izabell så han är fit for fight. Hon har ju alla maskiner man kan tänka sig då hon arbetar med detta på klinik så han kommer gås igenom ordentligt :)
 
Onsdag: Jobb och sedan har det lugnt, troligtvis ska jag gå en långrunda med Lus och spendera lite kvalitetstid med honom <3 Elvira har Haldor.
 
Torsdag: Jobb och sedan åker nog jag och Lus till Hishult för att hälsa min man välkommen hem!! Så får vi ha myskväll hemma. Elvira har hand om Haldor
 
Fredag: Jobb och sedan raka vägen hem till Hishult för fredagsmys :) Elvira har hand om Haldor
 
Lördag: Fixa naglarna vid 11.00 och sedan ska vi göra iordning oss för Trädgårdsfest hos Björn och Elin. Gud vad roligt det ska bli! Elvira har hand om Haldor
 
Söndag: TÄVLING - Haldor och Elvira ska tävla i Ljungby två starter. En LB och en LA!!
 
Syskonen 
 
Kram Kajsa