I värmen

Igår hade jag det fint ska ni veta! 
Jag gick upp vid halv sju och jobbade fram till tio, pappa var gullig och gick ut med Lus en långrunda på morgonen innan värmen slog till <3 
Sedan satte jag mig i bilen och körde ut till stranden för några timmars avkoppling. Jag såg på olika väderappar att det skulle bli molningt på eftermiddagen så jag passade att åka dit på förmiddagen - det var lite folk och helt tyst på stranden, underbart verkligen. Så där log jag fram till ett och njöt - sedan kom det mer folk men även moln och blåsten förvärrades så då tog jag mitt mick och pack och åkte hem. 
Där jobbade jag några timmar till innan jag tog cykeln ner till stan för att möta upp Clara för fika :) Vi pratar nästintill varje dag men vi hinner inte ses sådär ofta så det var riktigt mysigt att träffas face to face. 
Efter fikan tog jag cykeln hem för att lägga någon timma till vid datorn innan jag och päronen satte oss i bilen och körde till Mellbystrand och Strandhotellet. Så mysigt att bara åka iväg i tre och äta gott åh umgås, prata och skratta om våra liv och dess händelser, fint att vi har en sån kontakt <3 
Sedan avslutade jag och mamma kvällen med en långpromenad med Lus medan solen gick ner och de rosa molnen lös allt starkare.
 
Älskar vattnet i Halmstad, alldels kristallklart och blått :)
 
Min lilla pappa i väntan på maten!
 
Allt slank ner 
 
 
 
Kram Kajsa