Guldstjärna även denna dag

Igår var Haldor lika fin som dagen innan - fast tvärt om!
Skritten satt från början, han var stadig och jag gick gummibandskänslan direkt - jag kunde reglera formen och takten utan att tappa stödet. Så in i bomben roligt. Gjorde bakdelsvänningar, öppnor och förvända slutor på löpande band och han bara levererade <3 
I traven var han också superfin - mer på plats än dagen innan! Här red vi öppnor, förvända slutor, tempoväxlingar flytta i volter och han bara var så fin!! 
Så vi gick relativt snabbt över till galoppen som inte alls var lika fin som dagen innan tyvärr.. Han fick liksom inte med sig bakbenen, tappade takten så fort det blev jobbigt så då åkte spöet fram - så effektivt att dutta honom på rumpan så fort han tappade bakbenen. Men efter ett bra tag med skänkelvikningar, öppnor, tempoväxlingar, byten så släppte det och han blev riktigt fin! Påskjutet bak blev inte lika bra som dagen innan men i slutet hade han iaf ett påskjut.. :)
Så dessa två dressyrdagar har varit riktigt bra!! Jag har träningvärk och jag gissar även Haldor känner sig lite mör. Idag har Nilla hand om honom, på lördag blir det antingen markarbete eller uteritt beroende på vart Nilla har varit idag. Åh på söndag blir det de som det inte blev på lördagen!
Sedan är det dressyr som gäller igen :)
 
Fina häst <3
 
Kram Kajsa