Fredagsmys

"Fredagen är här och det är löning! Utgång för många i landet men vi eller rättare sagt jag väljer att stanna hemma! Hade vi bott i stan hade Alf garanterat varit ute - han gillar sånt väldigt mycket mer än vad jag gör. Jag trivs bäst hemma i soffan under en filt med god mat i magen och tända ljus!
\n
Men nu har vi ju inte de problemet eftersom vi bor mitt ute i ingenstans så då kör vi på det jag älskar. 
\n
 
\n
Så idag efter jobbet ska jag inom delikatensen och köpa en massa ostar, frukter, kex och marmelader, även köpa lite korvar och goda salamis, dessutom vill jag även ha choklad till chokladfondue senare i kväll!  Sedan styr jag bilen mot systemet för att köpa vin och prosecco. 
\n
Myskväll delux står på schemat <3
\n
Nu ska jag bjuda Alfie på en överraskning men först en långpromenad med Lus i regnet - vilken fredag ändå!"

Ja det var det jag skulle ha gjort! Men istället blev det kaos i tågtrafiken pga misstänkt brand så jag kom hem försent för systemet.. Ingen ostbricka utan vin! Dessutom var Alf super dålig efter en blöt kräftskiva igår så det fick bli en sunken pizza istället... Alldeles för trött och för ledsen för att denna kväll ska bli perfekt. Bara åh tröstäta, borsta tänderna och lägga sig så skiter vi i denna pissdag. Nya tag imorgon :) 

\n
 
\n
\n
\n
\n
 
\n
\n
\n
 
\n
Kram Kajsa
\n