Flytt

Mycket som händer i mitt liv! Åh trots att det är jobbigt i stunden så vet jag att snart, inom en veckas tid så kommer mitt liv se enklare ut. Jag kommer vara fattigare än någonsin men det kommer bli enklare! 
jag kommer att bo i Hishult, ha hästen i Hishult och ha barnvakt till Lus i Hishult - hela mitt liv kommer flytta dit. 
Så in i bomben skönt ska ni veta :) Men också mycket jobb för en ynka månad, för sen måste hästen tillbaks igen och kanske kanske kanske har vi då en lägenhet i Halmstad eller så har vi inte det och då är vi åter på ruta ett igen. Men då får jag lösa det, som jag alltid gör! 
Så i helgen är det full rulle - på lördagen ska jag flytta alla mina egna saker! Så på förmiddagen åker jag hem och packar, slänger saker, tar ner allt från vinden och lägger fram allt. Sedan kommer Alfie och hjälper mig lasta in allt och så kör vi hemåt. Hästen tar jag nog på morgonen :) 
På söndagen har jag städdag i stallet - då ska boxen städas från topp till tå och sedan är mitt ansvarsområde toan och caféhörnan så det ska också städas. Inte nog med det så ska jag packa hö och spån och köra ner till Hishult där ska jag fixa hans box inför flytten på onsdagen. Sedan var den helgen slut och jag kommer nog vara lika slut..
Men då är vi iaf på plats!!
 
 
Kram Kajsa