12 timmars jobb

Alltså mina torsdagar är så sjuka! Blir så trött att ketchup effekten inträffar på en enda dag, inte utspriden på två dagar utan på en enda dag. 
Torsdag är vanligtvis som ni vet min "hat"dag då det är den dag som jag är mest trött, och grötig i huvudet - dagen innan sista dagen innan helg. Åh självklart blev det den dagen som är mest inplanerat. 
Jag måste ta det tidiga tåget på morgonen - alltså 06.12 då jag har flera möten efter varandra från nio och framåt och då vill jag vara i tid och förberedd. Om jag tar det sena tåget som jag vanligtvis tar kommer jag till jobbet vid nio och då går jag och äter frukost - men idag börjar mina möten nio så då hinner jag inte äta frukost och är tåget eller bussen sen förstörs ju hela förmiddagen. Så på torsdagar rullar jag in på jobbet vid åtta istället. 
Sedan har jag 40 minuter vid mitt skrivbord innan mötena sätter igång - 3 möten senare sitter jag äntligen här igen. Med fullt skrivbord då jag måste lösa en massa som kom upp på mötena. 
Sedan har jag lite skrivbordstid tills efter lunch då allt börjar om igen med 3 möten efter varandra. Vilket även gör att jag inte kan ta mitt vanliga tåg hem utan jag får ta sena tåget så istället för att vara hemma vid fem så är jag hemma vid sex... 
Sedan har jag hästen - han ska ridas ordentligt idag också och eftersom att stallet stänger vid nio har jag det minst sagt stressigt. 
SEDAN ska jag och Lus hem till Alfie i Hishult så är väl i Hishult vid kvart i tio och vi har tur och då blir det 30 mins soffhäng innan sängen. 
Pust. Blir trött bara jag skriver ner allt. 
Men snart är det fredag.. snaaaaaart!
 
 
Kram Kajsa