Jobba för guldstjärnan

Haldor är så fin, det är så kul att rida ska ni veta! Även ifall det spöregnde, vi hade brottom även igår så fick vi till ett kanonpass, galoppen gick som en dans - super fin verkligen. Traven var han fin i men han tenderade att tappa suget i handen och knäcka av nacken samtidigt som han älgade på så där hade jag att göra. Men i slutet så sög han tag och vinklade sig rätt på bakbenen och vi fick till några riktigt bra varv i båda varven :)
Skritten var lite svår, som jag har nämnt innan har han lätt för att tappa stödet och blir mest ryckig, så även igår. Men även här blev han bättre och i slutet var han riktigt fin :)
Så om vi ska sammanfatta gårdagens pass så fick vi jobba lite för guldstjärnan och i galoppen fick vi den! 
Som belöming blev det bad, och sen fick han stå länge i solariumet medan jag mockade och fixade åt honom <3
 
 
 
Kram Kajsa
 

Sista fredagen i månaden

Fredag idag och då väntas fredagsmys! Gud vad jag älskar fredags, säger det varje vecka men det är verkligen något speciellt med denna dag <3 
Jag blir liksom nykär varje fredag, i livet typ. Även iaf jag har häcken full så slappnar jag liksom av ändå, tar livet med en klackspark där höjdpunkten är fredagsmiddagen med min man och min fina hund. 
 
Men först jobb och fissar även att jag får jobba över en timma för att hinna med men sen, sen blir det långpromenad i regnet och fredagsgos med tända ljus, film och gotteskål! 
 
 
Kram Kajsa
 

Flytt

Mycket som händer i mitt liv! Åh trots att det är jobbigt i stunden så vet jag att snart, inom en veckas tid så kommer mitt liv se enklare ut. Jag kommer vara fattigare än någonsin men det kommer bli enklare! 
jag kommer att bo i Hishult, ha hästen i Hishult och ha barnvakt till Lus i Hishult - hela mitt liv kommer flytta dit. 
Så in i bomben skönt ska ni veta :) Men också mycket jobb för en ynka månad, för sen måste hästen tillbaks igen och kanske kanske kanske har vi då en lägenhet i Halmstad eller så har vi inte det och då är vi åter på ruta ett igen. Men då får jag lösa det, som jag alltid gör! 
Så i helgen är det full rulle - på lördagen ska jag flytta alla mina egna saker! Så på förmiddagen åker jag hem och packar, slänger saker, tar ner allt från vinden och lägger fram allt. Sedan kommer Alfie och hjälper mig lasta in allt och så kör vi hemåt. Hästen tar jag nog på morgonen :) 
På söndagen har jag städdag i stallet - då ska boxen städas från topp till tå och sedan är mitt ansvarsområde toan och caféhörnan så det ska också städas. Inte nog med det så ska jag packa hö och spån och köra ner till Hishult där ska jag fixa hans box inför flytten på onsdagen. Sedan var den helgen slut och jag kommer nog vara lika slut..
Men då är vi iaf på plats!!
 
 
Kram Kajsa
 
Visa fler inlägg