Vi mötte våren

Hej!
Vilken dag jag har haft - ni kan inte ana så underbar den var!
Började dagen med att packa ryggsäcken med diverse godsaker sedan begav sig jag och Lus mot söderåsen. Där mötte vi upp Jessica och hennes 4 hundar - första mötet som alltid är lite pirrigt mellan nya hundar gick över förväntan, Lus fick vara med i deras välbalanserade flock direkt!! Såå skönt :)
Sedan vandrade vi på åsen i flera timmar, hundarna busade, solen sken, fåglarna kvittrade och jag åh Jessica pratade om livet, helt underbart! Sedan stannade vi till i en glänta - bredde ut picknick filten och åt både lunch och efterrätt vilket var gudomligt. Är något speciellt med att äta mat ute i friska luften - allt får liksom en extra krydda på något sätt! Hundarna fick också lite gotte och vatten så efter ett tag var vi redo att bege oss mot bilarna igen. 4 timmar vandrade vi så jag kan säga er att både Lus och jag var helt slut när vi kom hem! 
Efter en sovpaus städade jag åh Alfie lägenheten och vårfixade balkongen, jag lagade en riktigt god fisksoppa och sedan körde jag A till en kompis. Så nu ligger jag och Lus här i soffan helt och hållet utslagna och ska nog bara slökolla en film innan vi gå och lägger oss :) 
Vi har haft en riktigt fin dag som vi kommer leva på lääänge ❤️


Flocken ❤️

Kram Kajsa