Vår påskhelg

Har haft en riktigt fin helg från början till slut! Är så laddad med energi att jag tror jag spricker <3 
  • I fredags var jag och Lus i Halmstad en sväng för att titta på hästtävlingar och framförallt titta på när Hugo startade sin femåring Hitachi - alltid lika roligt att följa deras utvecklig och i fredags var dom klockrena båda två. SÅ kul att Hugo är tillbaks med några hästar, Hitachi kommer han ha riktigt roligt med iår då han verkligen blommat ut :) Efter klasserna åkte jag hem till päronen för påsklunch och sedan åkte jag pch lämnade Lus till Adrian innan jag körde hem till Hishult igen.
 
 
 
  • På lördagen satte sig jag och Alfie i bilen och körde ner till Malmö för en heldag hos min släkt, ja min familj var också med såklart :) Där åt vi riktigt god lunch och middag med en paus i mellan för en promenad på stan och ett ölstopp på brewdog - ett riktigt kul ställe som serverar roliga och annorlunda öl från microbryggerier runt om i landet. Jag drack en som smakade jordgubbsmilkshake och en som smakade kaffe och choklad, medan någon annan tog en som smakade hetvägg, någon som smakade kokos och någon som var en helt vanlig öl. På kvällen gick jag, Alf och Max ut och dansade tills fötterna värkte!
 
  • Söndagen var pga den sena kvällen väldigt lugn, vi promenerade bort till vår moster för en sen frukost och sedan satte vi oss i bilen och körde hemåt! Vi stannade till på KFC för mat och nej det var inget som imponerade.. Sedan stannade vi även till i Halmstad för att hämta upp Lusbebis innan vi åkte hem och däckade i soffan med varsin toast i handen. Lus fick såklart ett påskägg när han kom hem - åh ja han fick leta upp det för och sedan äta upp allt godis som var i! Precis så som det ska vara :)
 
  • I måndags la vi ner x antal timmar på att sanera vårt hem. Vi tvättade, städade och friserade blommor så nu är det beboligt igen :) Åh medan vi städade satt Lus ute i solen och solade, somliga har det bra.. Men efter städningen gav sig jag och Lus oss ut på en joggingtur!! Åh ja vi överlevde, men det var knappt. Otroligt nöjd är jag över oss båda ska jag meddela - nu är vi igång!
 
 
 
 
Kram Kajsa