Recept - Kajsas kycklinggojs

Detta är ju min paradrätt! Enkel, snabbt att göra, riktigt god och det är verkligen comfort food 2.0. Det blir bra med matlådor och alla tycker om den! En perfekt vardagsrätt :)
 
För 4 personer 
Ris
kycklingfilé
1 burk cream fraiche (välj fetthalt själv)
2,5dl grädde (välj fetthalt själv)
färska champinjoner
vitlök
grillkrydda alt allroundkrydda 
Ost 
Broccoli
 
Sätt ugnen på 200grader
koka riset 
stek kycklingen och krydda rikligt med grillkrydda
skiva champinjonerna och stek dem med salt och vitlök 
Koka upp grädde och cream fraiche med rikligt av grillkrydda 
 
Lägg de kokta riset i en ungssäker form, lägg på den stekta kycklingen, lägg även på champinjonerna och häll över såsen. Om man vill - riv ost över. In i ugnen tills den fått färg. 
 
Gott med kokt broccoli till!
Servera
 
 
 
Kram Kajsa