På riktigt en magisk helg

Alltså vilken helg jag har haft! Helt och hållet perfekt från början till slut <3 
 
Fredags
Då hängde jag bla i Halmstad - började med en frukostdejt på gården hos Clara för att sedan gå ut och rida Larry som var så himla fin, herre min gud vad han utvecklas och i fredags var han magisk. Den låga formen trivs han så bra i nu och riktigt jobbar igenom hela kroppen, sedan är det lite jobbigare i den högre. Vilket är förståligt och något som kommer komma med tiden :) Medan jag klippte mig var Lus kvar och busade med Billy som aldrig förr. Sedan var det bara att åka hem mot Hishult igen för en myskväll med min man <3 Riktigt bra start på helgen måste jag säga.
 
 
 
Lördags
Ja då åkte jag och hämtade Matilda svintidigt vid tåget för att kunna vara på Feldts konditori när de öppnade, och ja det var kö men eftersom vi var där i tid kunde vi köpa det vi ville :) 
Sedan åkte vi och åt hotellfrukost vilket var magiskt - det måste man ju göra oftare! Därefter åkte vi hem till ett soligt Hishult. Resterade av dagen gick åt till att fika på vårt fikabröd från feldts, äta lunch i form av Alfs specialtoast och grilla på balkongen med ett glas prosecco i handen - varvat med vila på sängen, kubbspel och en riktig långrunda runt byn för att visa Matilda metropolen samt klappa på alla djur vi kom åt :) Vi träffade både kor, getter, hästar och hundar under dagen så vi hade fullt upp!
Nä det var en helt fantastisk dag, verkligen. Finner liksom inte riktigt orden för hur underbart mysig den var!! Detta kommer jag leva på lääänge.
 
 
 
 
 
 
 
Söndags
Efter en riktigt god pannkaksfrukost lämnade jag av Matilda på tåget och körde vidare till Halmstad för att hämta upp mina sommardäck, hälsa på Maxiponk som var hemma över helgen och äta lunch med päronen :) Sedan styrde jag kosan mot Hishult igen där Alfie och faktiskt liiiiiite jag bytte däck och sedan blev det soffhäng hela kvällen lång med han jag älskar allra mest <3 
 
Vad var det jag sa - en helt och hållet magisk helg helt i min smak! Tror nog inget kan toppa detta.
 
Kram Kajsa