Mina superkvinnor

Jag är omgiven av riktigt starka kvinnor, inte bara på utsidan utan även på insidan. De har blivit mina mentorer allihopa och jag är evigt tacksam - evigt tacksam för att jag vet att de kommer forma mig till en bättre människa, de får mig att kämpa lite hårdare för det jag vill och de har lärt mig att gör man bara rätt så får man det tillbaks, kanske inte om en timma eller om en dag men efter ett tag så kommer det belöna sig! De har även lärt mig att "allt löser sig", man ska inte oroa sig för vad man ska göra "när man blir stor" eller på vilket sätt man ska vara för att "passa in" utan man ska göra exakt det man känner för i alla lägen. 
Mina superkvinnor är:
  • Emma, min storasyster sedan 6 år tillbaks. Vi är galet lika, får höra det hela tiden. Men eftersom jag är några år yngre så hjälper Emma mig konstant att ducka för livets fällor. Hon ger mig råd och stöttar mig i alla situationer jag hamnar i. Hon är min klippa! Som person är hon den starkaste jag känner - hon tar sig an livet med all kraft hon har och löser alla problem som kommer mot henne med en klackspark. Om man googlar "det löser sig" så kommer det komma upp en bild på Emma! Även om hon har så mycket att göra lyckas hon alltid stanna upp och lyssna på mina futtiga problem, eller ge sig ut på en långpromenad även om hon egentigen har 1 miljon andra saker att göra. Men hon får alltid allt gjort, i tid så att alla blir nöjda! Har hon bestämt sig för att hon ska klara något eller lösa något problem så fixar sig det alltid, för hon kämpar för det som ingen annan. Människan är bäst på sitt jobb och alla kunder älskar henne, hon har två barn som är de finaste jag känner, 3 hundar som alla är uppfostrade och enkla att ha att göra med, 1 häst som är den trevligaste jag ridit och utöver det så har hon ett fint hus och en massa höns!! Förstår ni att hon är superkvinnan nr 1. Helt och hållet galet men så otroligt inspirerande!!
  • Jessica, min extra mamma sedan Falsterbo förra sommaren! Finns ingen och då menar jag verkligen ingen som är så omhändertagande som henne. Hon gör allt för att man ska må så bra som möjligt, lägger timmar på att prata om problem trots att även hon har tusen saker att göra! Hon vill alla väl och är osjälvisk på alla plan, det finns ingen trevligare och gulligare tjej än henne. Inte nog med det så är hon oerhört stark - hon har haft många motgångar i livet men varje gång kommer hon ut starkare på andra sidan! Hon sätter skyhöga mål och kämpar för allt hon är värd för att nå dem, vilket hon alltid gör. Hon får saker gjort och lyckas alltid trots att hon har många järn i elden att klämma in saker som får henne att må bättre, hon är ett energiknippe av dess like och får alla runt om kring sig att må bra! Finns ingen bättre än Jessica så är det bara. 
  •  Sist men inte minst Desirée, min själsfrände sedan 2 år tillbaks! Vi är så lika men ändå så olika, vilket gör att vi passar så bra ihop! Det finns ingen som är så obrydd över vad andra tänker om henne som Desirée, hon gör precis det hon själv känner är viktigt eller roligt för henne utan att lägga en enda tanke på vad andra ska tycka!! Hon har självförtroende på ett ödmjukt sätt och gör allt till 100%, hon är noggrann med allt hon gör och lägger ner den tiden hon behöver för att få ut det mesta av det! Hon är en glädjespridare och lägger alltid ner lite extra tid på andra, hon vill att alla ska må bra och tollererar inget skit! Hon är den människa som står stadigast på jorden i min umgängeskrets, hon har mognat och tar mogna beslut. Åh framförallt så är hon en människokännare, hon går inte bara på för att hon blev kränkt utan hon tar ett steg tillbaks och analyserar - varför gjorde personen så, vad ligger som bakgrund till personens beteende! Hon är en stor förebild för mig och jag tänker ofta - vad skulle Dessan gjort i detta läge.
 
Dom får mig att växa och blomma ut! Är så tacksam för att ha dom i mitt liv <3
 
Kram Kajsa