Måndag morgon

God morgon!
Är så galet skönt väder ute - klockan 7.30 och det var redan 12 grader ute. Det finns hopp om sommar och värme trots allt :)
Idag ska jag jobba hela dagen sedan ska jag svänga inom Vallberga en sväng innan jag och Lus åker hem och springer en runda. Jag åh Alfie har kommit på att det håller inte att börja laga mat vid sjutiden för att sedan äta kvart i åtta. Hela kvällen blir förstöd och att äta så sent är allt annat än optimalt! Så nu är planen att laga mer och större måltider på helgen för att bunkra upp och ha över veckan :) Så man faktiskt kan umgås och göra roliga saker på kvällarna istället för att laga mat och sedan städa köket efteråt. 
Men trots detta tror jag nog att vi bara kommer ligga i soffan eller varför inte sitta på vår fina uteplats ikväll - vi båda var riktigt trötta imorse och efter en joggingtur ikväll kommer jag vara döende så tror den planen blir bra :)
 
Jag ligger i soffan med en filt och tittar på när min man grillar! Helt och hållet overkligt efter den långa vinter vi haft, men alldeles alldeles underbart ;)
 
Kram Kajsa