Hektisk morgon men fin gårdag

Hej hej och hemskt mycket hej!
Från att jag satt min fot på kontoret har det varit fullt upp, men jag älskar ju sånthär så det är okej men det är anledningen till att jag inte hunnit säga godmorgon till er. 
Jag har sprungit runt på lagret och letat broschyrställ och suttit i ett intressant och givande möte så nu har jag 5 min på mig innan det är dags för frukost och sen är det bara att ta tag i den växande högen på mitt skrivbord! Fullt upp med andra ord :) 
 
Gårdagen var så mysig - efter praktiken åkte jag ju till Halmstad för att spendera kvällen hos bästa Dessan, men först åkte jag och Lus till stranden <3 Lus favoritplats på jorden där han på riktigt kan släppa alla tikdofter som får honom att inte äta och vara orolig. Så på stranden kastade vi pinnar i vattnet gång på gång på gång sedan gick vi upp och Lus "torkade av sig" i sanden och passade även på att gräva ett hål :) Sedan promenerade vi tillbaks till bilen genom skogen. Riktigt fin stund med havet som kluckade, fåglarna som kvittrade och en lycklig hund <3 
 
Därefter spenderas kvällen hos D i hennes kök - vi åt goda brieknäcke med marmelad medan jag lagade fisksoppa och hon lagade banankaka. Det är såna stunder som är dom bästa kan jag tycka, i ett litet kök i en liten lägenhet står två tjejer och pratar om livet på både gott och ont. Efter maten vaknades det hemmagjord glass som var gudomlig, hade på riktigt kunnat leva på den glassen!
Ja det var en fin kväll med min fina vän.
 
 
 
Kram Kajsa
 
#1 - - Angelica Wåhlin:

Så söt vovve!

Svar: Taaack!
Team GW