Gårdagen och dagen

God morgon i stormen! Herregud vad det blåser... åh det värsta av allt är att det är 4 grader och blåst åh jag har min tunna jälva skinnjacka på. Hur tänkte jag där?! 
Så efter den snabbaste morgonpromenaden i mannaminne (har lite dåligt samvete för Lus..) så sitter jag nu här på kontoret och värmer mig under en filt och med te. 
Men jag måste ju bara berätta om min eftermiddag igår - efter jobbet åkte jag inom Lögnäs gård för att sola lite (ja jag vet - det är inte riktigt legitimt men när man är så blek att man blir bländad av sig själv är det dags att göra något åt saken.. .alla andra alternativ kostar för mycket eller är för tungjobbat för att jag faktiskt ska göra det..) Men hur som haver så hade jag en mysig stund där under lamporna - det var varmt och ljudet från fläkten gjorde så att jag nääästan somnade. När jag väl kom hem slängde jag på mig joggingkläderna och så gav sig jag och Lus oss ut på vår bästa runda hittills :) 5 km på rekordtid! Är så stolt över mig själv men jag är nog snäppet stoltare över min hund som skötte sig galant - han lyssnade på varje litet kommando jag gav och jag fick aldrig ropa på honom - han höll sig framför eller jämte mig hela vägen! Så duktig <3
När vi kom hem blev det fisksoppa, vitlöksbröd och aioli - i soffan till solsidan med min underbara man! 
Kan det bli bättre?? 
 
Idag da - ja då blir det inte lika späckat schema! Efter jobbet ska jag åh Lus gå en långrunda med Moa och till kvällsmat ska vi äta grillad kyckling, ska även slänga in en maskin tvätt men that's it :) Skönt med en lugn dag också. 
 
Min fina vovve <3
 
Kram Kajsa