Fredagen som känns som torsdag

Idag är det en riktig torsdags dag för mig - jag är så trött i huvud och kropp att jag nästan har svårt att andas, huvudet låg lite för hårt på kudden imorse och jag kämpar med allt jag har för att hålla huvudet allert. Lugn - såhär är det för mig varje torsdag förmiddag, sedan piggnar jag till och på kvällen är jag död vid åtta. Varje torsdag året om!
Men nu är det ju fredag vilket är helt underbart - tänk att inte behöva gå upp vid sex imorgon bitti, tänk att få äta något riktigt gott ikväll för att sedan slumra till i soffan till en bra film :) Älskar fredagskänslan.
 
Igårkväll var inte så dum den heller - efter jobbet gick jag bort till Moa, Peda och Milton för en långpromenad - åh ja vi missade regnet precis! Sedan stannade jag åg lus kvar hos dom, åt riktigt god middag + efterrätt, tittade både farmen och bonde söker fru och pratade! Vid halv tio knallade vi hem igen :) 
Älskar såna kvällar - när man umgås utan att göra en så stor grej av det - vi hade det så mysigt i våra träningskläder. Det är nästan de bästa kvällarna!
 
Milton älskar Lus men han har liksom inte riktigt fattat grejen med att han är en liten fis i nilen och man kan inte hoppa rundor på sin storebror - så ja Lus blir arg åh då blir Milton ledsen tills han glömt bort det och provar hoppa lite till på honom. Åh så håller dom på.
 
Kram Kajsa