Valborg

Dagen då vi firar in våren och ljusare tider är här! Känns så bra i själen att sommaren bara är en hårsmån ifrån oss nu och att vi lagt den mörka tiden bakom oss. Som vi alla längtat! 
Dagen blir inte lika festlig som förra året vilket jag kan tycka är skönt - då var jag i Linköping och firade valborg precis så som en student ska göra. I år ska vi ikväll gå bort till parken här i Hishult där alla fina vänner ska vara samlade åh så ska vi grilla en sväng innan vi knallar hem till en kompis för dessert :) känns precis lagom. 
Jag är fortfarande lite skör efter förra veckans depperiod så jag ska nog ta det lugnt :) vill vara pigg imorgon också! 
Hoppas ni alla får en fin valborg med nära och kära omkring er och ta det nu lugnt därute ❤️
Kram Kajsa Fisketur

Igår gjorde jag något jag inte gjort innan - fiska! Åh ja det var hur mysigt som helst så fort jag kom över att man delar på en mask och sen kör en krok igenom den...
Nä men det var riktigt mysigt - jag fick tre minifiskar, solen sken, fåglarna kvittrade, jag fick spendera tid med min man och Lus var på strålande humör! Riktigt bra söndagsaktivitet. 
Så det hoppas jag vi kan göra lite då och då för enligt Alfie så ska fisket vara bättre lite längre fram :) 

Där står dom som betyder mest ❤️

Ett avbrott i fisket 

Min allra första fisk!!!! 

Kram Kajsa 

Min lördag

Hade en fin lördag i riktigt fint väder!
Efter den traditionella långfrukosten med päronen promenerade jag och Lus ner till Marre och Nilla för en fika där - vi pratade om allt och inget precis så som bra kompisar gör och Lus fick skälla på Marres valp Aaron så allt var i sin ordning. Därefter promenerade vi hem igen, bytte om och sedan körde vi upp till Clara och Hugo :)
Efter en lunch med hela deras familj - älskar verkligen hur naturligt det är att jag är där. Det är min lilla extra familj och jag är såå tacksam för att det ska ni veta. 
Så gick jag och Clara ut i stallet och så red jag Larry ett pass :) Så in i bomben roligt att rida honom - han blir bara finare och finare och igår var han magisk. Visst han hade vilat och visst var han stel men han var så stadig i formen och trivdes verkligen med arbetet :) Så roligt!
Åh Lus och Billy fick busa en stund på gräset och på ridbanan så de var mer än nöjda ska jag säga er. 
Sedan åkte vi hemåt och väl hemma satte vi igång grillen och åt så god mat - herregud vad egenfriterade pommes är gott!! 
Därefter medan maten stod framme och jag satt i pyjamas så kom Alfies bror på besök och stannade hela kvällen lång - tycker ju sånt är så kul, det där spontana lättsamma! 
Så ja jag hade en händelserik och fin dag med de allra bästa ❤️

Aaron, ni words needed ❤️Kram Kajsa Visa fler inlägg