Update om Haldor

Pratade en sväng med Elvira i söndags när jag åkte hem från Elmia och det rullar på med Haldor :) 
Han har hamnat i en liten svacka där han är både seg och stark men vi kom fram till att han troligtvis bara utnyttjar sin stora kropp när Elvira är trött. Hon har nämligen haft praktik så hon har ridit sent på kvällarna och varit förståeligt helt slut. Så han har självklart utnyttjat situationen till max som den latmask han är! 
Men vi ska för säkerhetskull ringa ut en kiropraktor som ska titta igenom honom, var ett tag sedan sist så det är verkligen behövligt! Min plan från början var att göra det under hans vintervila men om han nu inte känns helt bra så är det lika bra att göra det nu :) 
 
Sedan har han även fått prova på att bli tömkörd vilket han löst ut perfekt! Han har ju aldrig blivit tömkörd innan men han hade efter en liten stund förstått vad han skulle göra och sedan jobbat på fint :) Elvira sa han var riktigt rolig att jobba från marken så hon ska nog göra det lite då och då! Så glad för det, jag har ju tänkt på att jag ska lära mig huuuur länge som helst men aldrig fått tummen ur, men nu sa vi att hon ska lära mig det så jag kan fortsätta med det till sommaren när han kommer hem igen :) 
 
 
 Kram Kajsa