Det här var bra för mig

Nu är det tvära kast här! Meen jag är så glad över att jag fått komma upp hit till Nyköping och vila upp mig, detta är semester! Jag kommer ihåg hur jag den första veckan hade panik över att jag inte gjorde något på kvällarna - jag var helt hyper och städade lägenheten varje kväll och hade jag inte gått ifrån jobbet eller varit ute på en joggingtur så vaknade jag på natten av att det värkte i benen! Trots att jag inte stressade så var jag stressad.
Men nu har jag äntligen lugnat ner mig, jag har trappat ner helt och är så nöjd över att inte göra någonting efter jobbet :) Inte för att det är bra en längre tid men att ta det lite lugnt i 2 månader är en bra återhämtning för mig som bokstavligen stressat ihjäl mig de senaste månaderna.
 
Nu har jag haft tid att ta en titt på mitt riktiga liv och utvärdera och jag ska verkligen inte planera in för mycket när jag kommer tillbaks!! I december ska jag inte jobba något alls är planen - bara gå i skolan, ta hand om Haldor och sedan umgås med pojkvän, familj och vänner :) 
I januari när Haldor åkt tillbaks då är planen att kombinera jobb och skola som jag gjorde i höstas men den stora skillnaden är förhoppningsvis att jag och A bor tillsammans! Så då blir det inte alls lika mycket flängande. Håller tummarna för det <3
 
 
Kram Kajsa