Det här var bra för mig

Nu är det tvära kast här! Meen jag är så glad över att jag fått komma upp hit till Nyköping och vila upp mig, detta är semester! Jag kommer ihåg hur jag den första veckan hade panik över att jag inte gjorde något på kvällarna - jag var helt hyper och städade lägenheten varje kväll och hade jag inte gått ifrån jobbet eller varit ute på en joggingtur så vaknade jag på natten av att det värkte i benen! Trots att jag inte stressade så var jag stressad.
Men nu har jag äntligen lugnat ner mig, jag har trappat ner helt och är så nöjd över att inte göra någonting efter jobbet :) Inte för att det är bra en längre tid men att ta det lite lugnt i 2 månader är en bra återhämtning för mig som bokstavligen stressat ihjäl mig de senaste månaderna.
 
Nu har jag haft tid att ta en titt på mitt riktiga liv och utvärdera och jag ska verkligen inte planera in för mycket när jag kommer tillbaks!! I december ska jag inte jobba något alls är planen - bara gå i skolan, ta hand om Haldor och sedan umgås med pojkvän, familj och vänner :) 
I januari när Haldor åkt tillbaks då är planen att kombinera jobb och skola som jag gjorde i höstas men den stora skillnaden är förhoppningsvis att jag och A bor tillsammans! Så då blir det inte alls lika mycket flängande. Håller tummarna för det <3
 
 
Kram Kajsa
 

Podd tips

Jag måste slå ett slag för Mia Skäringer och Anna Mannheimers podd! En lättsam podd som visar den nakna sanningen. De går igenom veckans händelser men även deras egna funderingar utifrån ett kvinnligt perspektiv. De slår huvudet på spiken gång på gång och jag blir påmind om hur verkligheten verkligen är. 
 
Men trots djupa ämnen så håller dom det på en lättsam nivå och skrattet ligger alltid nära :) 
En super podd som är perfekt att varva mellan rättegångspodden eller varför inte alex och sigge podden :)
 
 
Kram Kajsa
 

Update om Haldor

Pratade en sväng med Elvira i söndags när jag åkte hem från Elmia och det rullar på med Haldor :) 
Han har hamnat i en liten svacka där han är både seg och stark men vi kom fram till att han troligtvis bara utnyttjar sin stora kropp när Elvira är trött. Hon har nämligen haft praktik så hon har ridit sent på kvällarna och varit förståeligt helt slut. Så han har självklart utnyttjat situationen till max som den latmask han är! 
Men vi ska för säkerhetskull ringa ut en kiropraktor som ska titta igenom honom, var ett tag sedan sist så det är verkligen behövligt! Min plan från början var att göra det under hans vintervila men om han nu inte känns helt bra så är det lika bra att göra det nu :) 
 
Sedan har han även fått prova på att bli tömkörd vilket han löst ut perfekt! Han har ju aldrig blivit tömkörd innan men han hade efter en liten stund förstått vad han skulle göra och sedan jobbat på fint :) Elvira sa han var riktigt rolig att jobba från marken så hon ska nog göra det lite då och då! Så glad för det, jag har ju tänkt på att jag ska lära mig huuuur länge som helst men aldrig fått tummen ur, men nu sa vi att hon ska lära mig det så jag kan fortsätta med det till sommaren när han kommer hem igen :) 
 
 
 Kram Kajsa
 
Visa fler inlägg