Vinterdag

Goddagens! Sitter här och försöker plugga.. Måååste bliiii klaaar.
Annars har jag haft en mysig dag, vaknade upp till ett snötäckt landskap så jag och Lus tog en långpromenad - hur mysigt som helst. Efter det var det bara att starta datorn och börja dagens plugg med några pauser för stalltjänst och julkalenderupphäng! Alfie ska ju få en julkalender av mig så då fixade jag lite med det :)
Stallet gick bra idag, vi tog och red en rätt kort runda med några få inslag av trav och galopp, Mange har ju inte blivit riden på ett tag så vi tog det lugn, Lusbus var med såklart och han älskade minst sagt livet! 
 
Nu ska jag fortsätta plugga några timmar innan jag tar tag i kvällsmaten :)
 
 
 
Kram Kajsa
 

Ett dygn senare

Ja då var jag tillbaks här igen! Igår efter allt pluggande tog jag och Lus oss i kragen och åkte till stranden för en joggingtur där :) gud vad jag får energi av att vara där ute - man känner sig så levande på något vis. Vattnet som slår, helt folktomt, lukten av kallt hav och vinden! Magiskt.

På kvällen blev det inte mycket gjort, duschade, åt middag med päronen och kollade film! Bra dag ändå :)

Idag har det inte heller gått många knop! Mötte upp Clara på maxi vid halv tio tiden vi handlade lyxfrulle innan vi begav oss till gården och där har vi varit tills nu! Ätit delikatesser i mängder och pratat i evigheter. Sedan har vi gått igenom deras nya lastbil och bygget av den nya ridbanan medan hundarna har fart runt i leran :)
Annars är planen att packa ihop mitt liv och köra hishult, ska jogga Emmas häst en sväng och sen laga mat till min man! 

Vi två idag! Lus behövde komma undan från Billy en stund - då dög min famn.


Kram Kajsa 

Frisk?!

Fick en väldigt lovande snapp från Elvira igår om att Haldor nu är helt hostfri och att hon ska sätta igång och rida honom idag!! Så kul men jag vågar inte ropa hej än, vi får se vad hon säger efter ridpasset. Om hon lyckas hålla sig kvar dvs - han ska tydligen vara väldigt pigg efter över en veckas vila!! Men jag beordrade henne att ha pelham på så hon får stopp på honom, vill inte att hon ska skada sig. 
 
Håll nu era tummar för att vilddjuret ska vara frisk :)
 
 
Kram Kajsa
 
Visa fler inlägg