Växjö

Det är så skönt för mig att komma hit, fokusera på skolan och bara skolan - inga problem, ingen häst,  inga kompisar (förutom Matilda som jag bor med såklart). Bara skola och att få vila upp mig. 
Dessa dagar är min helg hur galet det än låter! 
Jag älskar min vardag hemma i Halmstad men det går i ett, tempot är 120km/h och det finns ALLTID saker att göra för jag ligger efter i så mycket. 
Men så kommer jag upp hit, går på mina lektioner men that´s it! 
Så himla skönt ibland.
 
Den här veckan är jag här onsdag, torsdag och sedan åker jag hem fredag eftermiddag, och ikväll ska jag och Matilda laga lite god mat, gå en promenad med hundarna och sedan slappa i soffan med lite gotte <3 
 
Underbart!
 
Lus är också glad att vara här för då får han hänga med världens bästa kompis, Alfons!
 
Kram Kajsa
 
 

Min födelsedag

Jag hade en riktigt mysig födelsedag! Det var ju kristi himmelsfärd så jag var ledig och solen sken.
Familjen skulle ju till Stockholm dagen efter och Emma skulle ta hand om Haldor medan jag var borta så jag åkte ner och lämnade honom hos Emma redan torsdag förmiddag. 
Vi red ut en långrunda i Hishult skogarna innan Haldor släpptes ut på hans semesterbete, det var så underbart att se hans glädje över större hagar och gräs men även att han helt kände igen sitt gamla stall och skogen!
 
Efter det blev det födelsedagsfika med Emmas familj innan jag och Lus åkte hem igen. 
Väl hemma blev det middag med min favoriträtt och tårta, jag har världens bästa familj och vänner.
 
På kvällen gick jag och Max en långrunda i solnedgången, satte oss på en stock med lite färdkost och bara njöt över att sommaren äntligen är här!
 
 
 
 
 
Kram 
 

Nystart

Hej alla som trots noll uppdatering gått in här varje dag och tagit en titt! 
Superglad för det ska ni veta.
 
Anledningen till mitt lilla avbrott har varit att jag har haft alldeles för mycket att göra - jobbet, skolan, hästen, kompisarna och sen slänger vi in en födelsedag och en weekand till Stockholm också! 
Så jag har tagit den här tiden till att klura lite vad jag vill göra med bloggen, bloggen startade jag och Kim upp tillsammans, därav namnet. 
Men nu när hon hoppat av och vi inte har någon kontakt alls så har det känts lite konstigt att ha kvar den. Team GW står ju egentligen för Team Greko Wallerman (våra efternamn). 
Så jag hade tänkte starta en ny, men så av en anledning hamnade jag i vår bildbank, hundratals bilder från 3år tillbaks. Det är ju minnen, minnen av min men även Kims tid - och det vill jag för allt i världen inte bli av med!! 
 
Så vi kör på med Team GW, kanske i framtiden att jag byter namn men bloggen består. 
Nu kör vi! Denna blogg ska sprudla med känslor, tips, problem och av livet.
 
Nu är headern bytt till någt mer stilrent! Fin va?
 
Kram 
 
Visa fler inlägg