9 juni 2017

5 år sedan

Kajsa

För exakt fem år sedan tog jag studenten! Känns som en annan livstid sedan men även som att det vore igår. Otroligt konstig känsla det där! 

Jag var vilsen men även lättad, lättad över att vara helt klar med skoltiden och lättad över att få klassas som vuxen. Jag hade hela livet framför mig - oändligt med vägar att välja. 
 
Jag har trots att jag inte riktigt är helt nöjd hunnit med en jädrans massa! Jobbat som inköpare, haft hus, köpt både häst och hund, jobbat som förskolefröken, backpackat genom Australien, Nya Zeeland och Thailand, börjat plugga igen, börjat jobba som marknadskoordinator. Gått från hoppning till dressyr, avverkat 2 bilar - är inne på min tredje, köpt släp, flyttat hem igen, flyttat till Växjö! Puh det var nog det hela 😊
 
Så även om jag kanske skulle gjort mina val annorlunda om jag fått göra om mitt liv efter studenten så har jag verkligen vuxit som människa och lärt mig otroligt mycket på vägen! 
 
Jag och fina Karro, som för övrigt fått barn, äger ett hus och har en man! Galet vad våra liv har förändrats och verkligen åt olika håll.. 
 
Kram Kajsa
 
 
Anonym

Tips - http://mydesire.se/2017/june/tavling.html

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress