Käftsmäll

Vilken käftsmäll jag fick i motivationsväg.. 
Jag har ju gått och tjatat om hur bra motivation jag har haft hela hösten och början på vintern, allt har gått som en dans på rosor! Ja tills nu dåra.
Efter vintervilan var han ju på topp, så himla fin att jag nästan ryser. Tills han gick omkull i hagen och fick gå några veckor med ryggont innan Camilla fixade till det, å sen hade vi ju koliken och nu har jag varit iväg och då har han bara sporaliskt joggats lite. 
 
Åh idag har jag ju inte ridit då jag är sjuk plus att det regnade och var riktigt äckligt väder. Suck vad jag inte orkar ta tag i en stel och lång häst med för mycket attityd. Så nu har min motivation sjunkt i botten och allt jag kan tänka på är att sälja av allt och fly.
 
Men imorgon hoppas jag att jag är bättre så jag kan ta tag i det! Jag älskar ju honom egentligen <3
 
 
Kram Kajsa
 

Ynklig

Vaknade upp sjuk och ynklig, har fortfarande ont i magen över att behöva lämna Bad Gastein. Vill tillbaks.
Idag ska jag försöka styra upp mitt liv lite, ja så mycket det bara går när man är sjuk och hemma från praktiken..
Ska iaf beställa nytt kort, skicka in cv, fixa med körkortet och tvätta! 
Bra inomhusaktiviteter :)
 
 
Kram Kajsa
 

Strömavbrott på McDonalds

Hej på er! 

Jag tänkte göra ett inlägg i farten påväg ner till stallet ifrån hagen. Har nyss varit och ridit och ska bara mocka sen är jag klar med stallet. Börjar 11.30 så får ha lite tempo!

Igår fick vi strömavbrott på McDonalds! Så spännande! Blev verkligen svinrädd! Stod i lugnans ro och städade när allt bara blev bäckmörkt. Efter ca. 20min kom strömmen tillbaka igen och det var tydligen dem inne på eurostop köpcenter som råkat göra något. 

Ja så där satt vi med blinkande headset 😂 Blev ännu mer rädd när strömmen kom tillbaka! Satt på diskbänken och både jag och Sofie bara flög fram hahah! Lite spänning på jobbet är aldrig fel!


Nu ska jag mocka sen hem och äta frukost! Ha en bra dag :)

Kram Kim

Visa fler inlägg