Nyårslöften

Jag försökte hitta förra årets löften men jag hittade inget alls så jag hade nog inga!
Det här året har jag en hel del faktiskt men denna gång ska jag inte glömma bort dom så mina plan är att skriva ner dom, skriva ut dom och sätta på kylskåpet så jag inte ska glömma vad jag lovat :)

  • Först och främst så ska jag få bättre koll på min ekonomi! Jag ska spara, inte slösa pengar på onödiga saker, betala mina räkningar så fort jag fått in csn/lön och i samma veva göra upp en plan för hur jag kan leva beroende på hur mycket pengar jag har att röra mig med under månaden!
  • Fokusera! Jag måste bli bättre på att inte sticka huvudet i sanden och skita i saker - jag måste fokusera på skolan, jobbet, förhållandet, djuren, vännerna. Så fort det blir lite jobbigt gör jag allt för att glömma bort problemen men det är slut på det nu!! 
  • Äta bättre - det är det här året det gäller! Jag vill äta nyttigare mat men även köpa mat som kommer från bra förhållanden. Så måndag - fredag är det nyttigt som bara den och på helgen får man unna sig. Men med bra mat! Jag vill vara nöjd över det jag stoppar i mig helt enkelt :) 
  • Träna. Jag måste bli starkare i kroppen så jag slipper värk men även så jag kan klara av att rida min häst! Sedan vill man ju se bra ut så det är ju också en faktor. Så löpning måste höra till vardagen men jag ska även tvinga mig till ett gym.. 

Är ändå nöjd med dessa löften och jag hoppas innerligt att jag nu håller dom! Detta betyder mycket för mig. Kram Kajsa