utsketet plommon

Idag har det varit lite tufft att blogga.. 
Allt har liksom kommit ifatt mig och jag känner mig helt tom och helt full av motstridiga känslor på en av samma gång! Jag har så mycket jag vill säga men så fort jag sätter mig ner och ska skriva så blir det helt blankt. 
Jag känner mig som ett utsketet plommon rent ut sagt..
 
När jag började tänka på att lämna bort honom så var drömmen någon som Elvira - någon som kunde och ville utveckla honom, som vill tävla och pyssla om honom. Nu har jag hittat henne och inte nog med det så ska han stå i ett stall med en stoooor box och en riktigt stor hage :) Dessutom så ska hon ha med honom i programmet på Flyinge så han kommer gå dressyr men även hoppa en dag i veckan vilket är minst sagt perfekt.
Det är drömmen och jag är så in i bomben lycklig att han ska få stå hos henne! Jag vet att han kommer må som en prins. 
 
Men sen skär det i mig att jag har tagit det här beslutet. Jag känner mig som världens sämsta människa som inte ens kan ta hand om min egen häst. Har man en häst så ska det vara prio 1, det ska vara ens ansvar och man ska ta hand om den. Jag känner att jag har misslyckats, jag har svikit den jag älskar. 
Jag hatar mig själv för det här.. 
 
Men innerst inne sså vet jag ju att detta kommer bli super, det är bara lite jobbigt.
 
I fem år har han varit prio 1 i mina tankar, den första jag tänkt på och det sista jag tänkt på innan jag somnat <3 
 
Kram Kajsa
 

Smoothie

Sitter och surplar i mig min morgon smoothie 😊 Matilda har ju gått och blivit nyttig så jag får väl vara det också de dagar jag är här! Känns rätt bra måste jag säga, 3dagar i veckan iaf - resten av veckan får jag vara liiiite onyttig! 


Ska alldeles strax gå ut med hundarna innan skolan! Mår förtillfället rätt bra så vi får hålla tummarna att det ska hålla hela dagen 😊

I eftermiddag blir det pw med hundarna medan Matilda gör mat - gillar upplägget! Ska även sitta med datorn lite, måste få klart allt med Haldors flytt.. 
Men nu skola fram till fyra! 

Kram Kajsa 

Nyttig, typ!

Efter skolan blev det ett litet stopp på vårdcentralen innan jag åkte hem och vilade 😊 

Ikväll körde Matilda och lämnade mig och hundarna vid elljusspåret där vi sprang en runda! Har inte sprungit sedan i våras så konditionen var i botten kan jag ju lugnt säga.. Herregud höll på att dö innan man kom in i andra andningen, sen var det lätt! Skönt att vara igång 😊
Sedan gick vi en runda innan Matilda kom och hämtade oss igen, tror att hundarna tyckte det var skönt att komma ut och röra på sig lite i skogen! 

Till middag blev det stekt lax, aioli och sallad - så satans gott ❤️ bästa maten, på riktigt! Åh nu alldeles strax blir det kvälls smoothie och tv mys i soffan. 

Kram Kajsa 

Visa fler inlägg