Vanlig dag i Växjö

Äntligen har jag krypit ner i soffan efter en lång men väldigt givande och rolig dag!
Skola hela dagen, stannade till och med över en timma och gick igenom balansräkningen igen med läraren bara för att vara säker att den riktigt sitter :) 
Trots att företagsekonomikursen är svår och inte jätte upphetsande så är det riktigt roligt och timmarna flyger iväg,och ALLT beror på läraren! Han är så enormt duktig på att få ihop klassen, se till så att alla förstår, lägger upp dagen så vi inte behöver dö på kuppen, skämtar med oss men får ändå oss att jobba röven av oss för att förstå - vilket vi alltid gör när dagen är slut, precis så som det ska vara!!
 
Efter skolan vart det en lång promenad med hundarna i vinterkylan, för ja här är det banne mig vinter.. minusgrader och allt! Men rätt skönt med sol, bitande kyla och två glada hundar som leker i löven efter en lång dag :) 
 
Efter en god paj och lite snack om dagen med Matilda har nu jag och Lus slått oss ner under filt <3 Och här kommer vi nog stanna till läggdags! Saknar dock lilla Haldor, vill vara hemma och fira oss... men får bli till helgen!
 
Var inte så länge sedan det var sol och sommar.. tiden går så fort!
 
Kram Kajsa