Ändrade planer

Å nej!
Den 26 november när planen var att vi skulle debutera LA, ja då åker ju jag och pappi till Dublin!
Så det är bara att avanmäla.. Lite tråkigt är det allt då det inte finns många tävlingar att välja mellan och jag får nog räkna med 1,5timmas bilväg ena vägen!.. Lite surt.
 Men men ska ju blir super kul å komma iväg också :)
 
Så planen är nu att tänka att vi ändå ska debutera LA innan vintern och jobba mot det så får vi se exakt datum sen!
 
Har även pratat lite löst med en tränare som en i stallet rider för och kanske kanske finns det en plats till mig i mitten på november! Hoppas.
 
 
 
Kram Kajsa
 

Skola hela dagen

Hej hej, sitter på lektion hela dagen! Sista dagen vi går igenom nya saker, imorgon är det repetition och på måndag tenta... Å herregud!

Men det känns rätt okej för tillfället :)

Tänkte bara titta in och säga ett snabbt hej innan vi fortsätter!

Kram Kajsa

Vanlig dag i Växjö

Äntligen har jag krypit ner i soffan efter en lång men väldigt givande och rolig dag!
Skola hela dagen, stannade till och med över en timma och gick igenom balansräkningen igen med läraren bara för att vara säker att den riktigt sitter :) 
Trots att företagsekonomikursen är svår och inte jätte upphetsande så är det riktigt roligt och timmarna flyger iväg,och ALLT beror på läraren! Han är så enormt duktig på att få ihop klassen, se till så att alla förstår, lägger upp dagen så vi inte behöver dö på kuppen, skämtar med oss men får ändå oss att jobba röven av oss för att förstå - vilket vi alltid gör när dagen är slut, precis så som det ska vara!!
 
Efter skolan vart det en lång promenad med hundarna i vinterkylan, för ja här är det banne mig vinter.. minusgrader och allt! Men rätt skönt med sol, bitande kyla och två glada hundar som leker i löven efter en lång dag :) 
 
Efter en god paj och lite snack om dagen med Matilda har nu jag och Lus slått oss ner under filt <3 Och här kommer vi nog stanna till läggdags! Saknar dock lilla Haldor, vill vara hemma och fira oss... men får bli till helgen!
 
Var inte så länge sedan det var sol och sommar.. tiden går så fort!
 
Kram Kajsa
 
Visa fler inlägg