Update dag 2

Idag kändes Mr H mycket bättre!! Busade i hagen, trippade in från hagen och haltade inte ens när vi gick på betonggolvet :) 

Han är fortfarande lite varm och svullen i benet och haltar när han svänger (såhär var han när han fick sin hovbensfraktur = PANIK) 
Men jag intalar mig själv att det är hoven som ömmar efter den felaktiga skoningen! Malins man trodde det iaf :) 


Kram Kajsa 

It has happened again

Jag har skrivit det förr och jag skriver det igen.
- Varför i hela friden ska folk köra över mig hela tiden??..

Här går jag och lägger ner tid på att få folk att känna sig välkomna, boosta deras självförtroende och få dom att känna sig tillfreds och så helt plötsligt får jag en kniv i ryggen. Vad är fu**ing grejen?!

Och vet ni vad det värsta är?
- Jag tar åt mig. Det skär i mig när folk pratar illa om mig, tar förhastade slutsatser och kör över mig. Jag blir så in i bomben ledsen.

Spelar ingen roll att min chef backar mig eller att jag vet att jag inte gjort något fel för orden bränner lika mycket ändå...


Kram Kajsa 


 

Grattis på födelsedagen Minna

En ledig dag. Jobbkompisarna ställde upp så jag blev ledig idag Cassie har även ringt och kollat så jag är okej med mina pass några dagar fram, så glad över folk som bryr sig <3 Men hur som helst en ledig dag med lugn och ro, häst och tacos ikväll var exakt vad jag behövde. Har inte gjort något jobbigt alls och nu ska jag åka till stallet för att fira Minnas födelsedag och möta upp veterinär som ska vaccinera henne :) Minna ska få gå lång och låg på linan idag. Kollade hennes pass igårkväll eftersom det skulle med till vaccinationen och såg att hon hade födelsedag just idag så jag har köpt med mig morötter och ska bara dit och mysa med henne idag, uppmärksamhet är verkligen livet för den hästen :)
 
Hoppas ni varit nöjd med ditt åttonde levandsår som du har spenderat i mina ägor! Allt för din lycka <3
Kram Kim
Visa fler inlägg