Tråkigt men sant

Å så irriterande! Planen idag med hästarna var att rida båda på banan. 
Men kände att det blåste alldeles för mycket för att ge sig ut! Vägen dit hade säkert gått bra men på den gården där banan ligger finns en del saker som jag kan tänka fladrar rätt bra i vinden. Inte värt det.
 
Visst jag kan nu gå och irritera mig över dettaoch ha dåligt samvete. Men jag får helt enkelt acceptera att jag bor i sverige och inte står i ett stall med ridhus. Då får man ha såna här dagar på kontot, de ofrivilliga vila dagarna.
 
Tråkigt men sant.
 
Idag kom även Emma och hälsade på en sväng, Spottis skulle vaccineras.. 
Det är alltid så roligt att se henne, min underbara vän <3
 
 
 Kram Kajsa
 

Ett förtidigt nyårslöfte

Jag har alltid tittat ner och blivit irriterad på dessa puttinutt bloggar - ni vet, allt är bara perfekt! Städade hus, nytvättat hår, varje måltid är perfekt, och allt de har på sig sitter som en smäck. 

Men om jag ska vara helt ärlig så har jag alltid velat innerst inne få mitt liv till att bli lite mer puttinuttigt. 
Tänk vad skönt att inte alltid lukta häst, ha tvättat hår, ha snygga kläder och kunna ha tid till att raka benen.

Det kommer bli mitt förtidiga nyårslöfte! 
Med start idag :) 

En sak har jag lärt mig det senaste året å det är att inget kommer gratis, du måste jobba för det.

Så idag har jag satt på bra musik, och börjat städa ur källaren som jag ska flytta in i - i fina goskläder med nytvättat hår! 
Jag har sedan ätit hemmagjord lasagne med en jädras massa grönsaker, tänkandes på prins charming (om ändå livet var mer som en film) 

Men nu får det vara slut på allt puttinuttigt, ska straxt hoppa i ridkläder och åka bort till stallet! 


Kram Kajsa 
 


Sällskap av fyra hundar

Pust.. Idag hinner jag andas! Ledig dag och istället för att stressa över allt jag vill hinna med idag så tänker jag vara lugn och bara hinna andas. Jag passar även Carros hundar Mim och Rut som är Stellas mamma och syster så jag har tre generationer här hemma som sällskap! Bra träning för kordinationen att gå ut med alla hundarna! Har Mim och Stella lösa medan Rut och Siri är kopplade. Hade kunnat ha alla lösa men om jag möter någon som har hund så kan ju dem tycka det är lite läskigt.. Så jag går och har koppel överallt för Siri är ju inte direkt king på detdär med koppel.. 

Trivs så bra i deras sällskap.. Mim (som är med på den första bilden) är anledningen till att jag skaffade Stella. Passade Mim väldigt mycket för något år sedan och jag blev så frälst i denna hunden. Var så ledsen varje gång jag lämnade tillbaka henne till Carro haha. Så när det var beslutat att hon skulle ta en kull efter henne var ingen lyckligare än jag! Bestämde mig för att jag skulle skaffa mig en egen liten Mim och det lyckades jag verkligen med. Stella är som en kopia av Mim både utseendemässig och mentalt. Otroligt smarta, känsliga och roliga hundar. Siri och Rut är lite mer lost ;) Men jag älskar dem alla ändå! Kan faktiskt inte bestämma mig om jag älskar hundar mer än hästar eller vilket djur jag föredrar. 

Nä nu ska jag byta om och köra min mamma till eurostop! 
Kram Kim

Visa fler inlägg