31 juli 2015

Mina ridpass

Kajsa

Hej hej!
Trots att jag går utan jobb för tillfället så går dagarna så himla fort. haha.
Har liksom inte hunnit tänka på bloggen ens, fören nu! Å då har jag dåligt samvete..
 
Gårdagens pass med Haldor var riktigt roligt! Red ju ett dressyrpass på utebanan :)
I skritten började den där känslan av hopplöshet komma smygandes igen. Fick aldrig honom riktigt fram till bettet, han gungade med huvudet och var liksom aldrig där.
Men sen kom traven å herregud vad han helt plötsligt var DÄR! Han sög riktigt tag i bettet, svinbra driv bakifrån, helt stilla och stadig med huvudet och jag satt i uppförsbacke under hela travdelen!! <3
I galoppen fick jag inte riktigt samma känsla men jag var nöjd! Han blir finare och finare i höger och i vänster håller han sig stadigt fin i :)
Gjorde lite förvänd med honom och han har ju väldigt lätt i vänster förvänd så där ökade jag på längden så vi höll ett helt varv! Första gången vi gjort det :)
I höger förvänd har han väldigt mycket svårare men övning ger färdighet så igår lyckades han på andra försöket köra kortsidan och en långsida :) Lätt bästa höger förvända hitintills <3
 
Dagens ridpass blev uteritt tillsammans med Kim och Minna :) Mysigt värre! Tyckte han skötte sig så bra igår så ville inte ha honom på ridbanan idag igen, dessutom var vädret perfekt för att vara uppe i skogen så då passade vi på att rida en riktigt backig runda så lilla rumpan fick jobba :)
 
 
Kram Kajsa
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress