Säg hej

Måste bara visa er Lus helsyskon <3
Helt och hållet u.n.d.e.r.b.a.r.a.!.!.!

Tyvärr är alla sålda.. Gick rätt fort ska jag lova ;)Lus var rätt söt när han var liten han också <3

Kram Kajsa 


Pausa - dansa

Hej vänner, som ni nog förstått så har jag tagit en paus över helgen. Behövde det! 

Men känner jag mig lite lättare under fötterna :)

Vad har hänt da?
Haldor har varit ute i skogen två dagar, riden på banan 1 dag och blivit riden av världens bästa Ulf en dag!! 

Summan av kardemumman är att vi har en del att jobba med.. :) som alltid! Och därför hoppar vi tävlingarna i september och fokuserar helhjärtat på träningarna. Så därför har vi redan bokat upp oss till nästa söndag, Ulf ska rida honom då också :) 
Allt för att han ska lära sig så fort som möjligt. 
Kram Kajsa

Det är det lilla som gör de!

Det känns som att jag gjort allt i stallet så snabbt på senaste och typ stressat där jämnt. Idag var jag fast beslutsam om att allt tar sin tid. Jag kom dit typ 14.50 och mockade så bra jag kunde med tanke på vår svindåliga halm.. Tog in alla hästarna och tog inga risker med att ta hästar ihop som jag inte är hundra på att dem fungerar ihop utan gick en gång extra. Red en mysig tur i skogen med M där hon fick galoppera lite för första gången på fyra dagar och jäklar vilken power hon hade lilla galopphästen! :) Kul att känna att hennes minisemester har gjort nytta! Skogen imorgon igen för att sedan ta padocken på onsdag och på torsdag är det dags för hoppträning! 

Efter att jag ridit idag pustade jag båda tränsen, sadel och sadelgjord, skor och chaps! Gör det oftast alltid efter ridning men har kommit efter med det på senaste så dem fick dig en ordentlig omgång idag! Minna fick även äppel i boxen och i burkarna :) känns så bra i hjärtat!
Det är ju de lilla som gör det <3
Kram Kim

Visa fler inlägg